Služby společného stravování

Autor / editor: Mlejnková, L. a kol.
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-245-2029-2 (tištěná kniha)
Vydání: 3., aktualizované vydání
Jazyk publikace: čeština
Počet stran: 130
Fakulta: FMV
Dostupnost: nedostupné

Anotace:
Charakteristika forem společného stravování a jejich postavení v cestovním ruchu. Podmínky pro podnikání ve stravování, úloha a obsah podnikatelského záměru, materiální vybavení pohostinské provozovny, využití informačních systémů. Význam a hodnocení kvality.

 

 

 
Formát publikace A4
Určeno pro studium
inženýrské

 

Předchozí vydání:

ISBN: 978-80-245-1592-2, VŠE, 2., aktualizované vydání, 2009, 130 stran, A4

ISBN: 80-245-0870-2, VŠE, 1. vydání, 2005, 102 stran, A4

Služby společného stravování
  • Vytvořeno:
  • Poslední aktualizace: