Služby společného stravování
| Autor / editor: | Mlejnková, L. a kol. |
|---|---|
| Rok vydání: | 2014 |
| ISBN: | 978-80-245-2029-2 (tištěná kniha) |
| Vydání: | 3., aktualizované vydání |
| Jazyk publikace: | čeština |
| Počet stran: | 130 |
| Fakulta: | FMV |
| Dostupnost: | nedostupné |
Anotace:
Charakteristika forem společného stravování a jejich postavení v cestovním ruchu. Podmínky pro podnikání ve stravování, úloha a obsah podnikatelského záměru, materiální vybavení pohostinské provozovny, využití informačních systémů. Význam a hodnocení kvality.
| Formát publikace | A4 |
| Určeno pro studium |
inženýrské |
Předchozí vydání:
ISBN: 978-80-245-1592-2, VŠE, 2., aktualizované vydání, 2009, 130 stran, A4
ISBN: 80-245-0870-2, VŠE, 1. vydání, 2005, 102 stran, A4